MINDEN, AMIT AZ IGÉNYBE VETT BŐR ÁPOLÁSÁRÓL TUDNI ÉRDEMES

MINDEN, AMIT AZ IGÉNYBE VETT BŐR ÁPOLÁSÁRÓL TUDNI ÉRDEMES

2020-04-12

ÍGY ÁPOLD IGÉNYBE VETT ARCBŐRÖDET



MINDEN, AMIT AZ IGÉNYBE VETT BŐR ÁPOLÁSÁRÓL TUDNI ÉRDEMES


A női arcbőr minden életszakaszban eltérő törődést igényel. Megfelelő hatóanyagokkal és tudatos bőrápolással sokat tehetünk azért, hogy enyhítsük a meglévő és késleltessük a kialakuló ráncok megjelenését, hosszan megőrizzük a bőr feszességét, fiatalos, üde képét.

Ez történik az arcbőrrel 45 éves kor felett

Az évek múlásával ahogy szervezetünk egésze, úgy az arcbőrünk is jelentős változáson megy keresztül. A kor előrehaladtával a bőr egyre dehidratáltabbá válik, ezáltal kevésbé lesz rugalmas és feszes. Erre az időszakra tehető az első mélyebb ráncok megjelenése is, majd fokozatosan megkezdődik a bőr elvékonyodása, felszínén elszíneződések, úgynevezett hiperpigmentációk jelenhetnek meg. 

A ráncok kialakulásáért részben a genetika, részben pedig az életmódunk felel. A belső öregedés ellen kevésbé tudjuk felvenni a harcot, mint a külsővel szemben. Jelentősen csökkenthetjük az idő múlásának látható jeleit, ha egészséges életmódot folytatunk, megfelelően hidratáljuk szervezetünket, nem dohányzunk és az év minden napján nagy figyelmet fordítunk a fényvédelemre. 

Erre van szüksége az érett arcbőrnek

Annak érdekében, hogy a bőr fiatalos képét hosszan megőrizzük, a sejtek regenerációjának fokozását kell szem előtt tartanunk úgy, hogy a bőr saját kollagéntermelésére hatunk célzott, és valóban eredményes hatóanyagokkal. Különösen nagy odafigyelést igényel a bőr mélyebb rétegeiben történő hidratálás és a célzott hatóanyagokkal történő táplálás is, mindemellett azonban nem szabad megfeledkezni a bőr védekezőképességének fokozásáról, azaz a barriervédelemről sem.  

A kulcs, mint minden bőrprobléma esetében, úgy az érett arcbőr ápolásánál is a tudatos termékválasztásban rejlik. Olyan arcápoló használatát építsük be a mindennapi arcápolási rutinunkba, mely hiaulron-tartalma mellett C-vitaminban és Q10 koenzimben is gazdag. A klinikai tisztaságú L-aszkorbinsav a legérzékenyebb arcbőrre is felvihető, üde, egységes bőrképet eredményez, míg a Q10 koenzim egyedülálló hatóanyagának köszönhetően megvédi az arcbőrt az oxidatív stressztől, miközben eredményesen és láthatóan enyhíti a ráncokat. Törekedjünk arra, hogy arcápolónk hidegen sajtolt növényi olajokban is bővelkedjen, melyek táplálják az arcbőr mélyebb rétegeit is. 

A megoldást a kezedbe adjuk

A NATICS® vadonatúj minősített natúrkozmetikuma, a REVITAL 45+ bőrfeszesítő és ránctalanító hialuron krém célzottan veszi fel a harcot a megereszkedett, rugalmatlan, igénybe vett arcbőrrel szemben. Eredményesen csökkenti a ráncokat, hatékonyan fokozza a kollagén-termelést és ismét üdévé, sugárzóvá varázsolja a színtelen, élettelen arcbőrt. Ráadásul két változatban is elérhető: a SOFT változat a normál illetve kombinált bőrtípust ápolja megfelelen, míg a RICH változat a száraz bőrre lett optimalizálva.


MY NATICS® TIPP

Az optimális hatás érdekében használj REVITAL 45+ arcápolód előtt C-vitaminos szérumot, és/vagy hialuronsav és koffein boostert. A C-vitamin szérum valódi anti-aging aduász, az egyik legjobban vizsgált ránctalanító összetevő ami számtalan kutatásban is bizonyította hatását. A hialuronsav és koffein booster fokozza a keringést, extra hidratálással és hatóanyagokkal látja el szomjazó arcbőrödet. Így könnyen gyors és hatékony arcápolási rutint tudsz összeállítani egyéni igényednek megfelelően.