NÉGYLÉPÉSES ŐSZI ANTI-AGING ARCÁPOLÁSI RITUÁLÉ A FESZES ARCBŐRÉRT

NÉGYLÉPÉSES ŐSZI ANTI-AGING ARCÁPOLÁSI RITUÁLÉ A FESZES ARCBŐRÉRT

2020-10-22

Ezzel a négy arcápolási tippel ismét feszes arcbőröd lehet



NÉGYLÉPÉSES ŐSZI ANTI-AGING ARCÁPOLÁSI RITUÁLÉ A FESZES ARCBŐRÉRT


Az őszi hűvösebb időjárás jelentős kihívás elé állítja az arcbőrünket. A kinti hideg és a benti meleg, száraz klíma miatt arcbőrünk különösen igénybe van véve dehidratálttá válhat, a vonások elmélyülhetnek, a kontúrok megereszkedhetnek felerősítve ráncainkat.

A nyári napsugaraktól üde, élettel teli arcszínünk lassan elmúlik, a szem alatti karikák elsötétülhetnek. A hosszú hétvége azonban tökéletes alkalmat ad egy négyestés arcápolási szeánszra, melynek középpontjában a bőrfeszesítés továbbá hidratálás és a táplálás áll.

1. HÁMLASZTÁS A RÁCOK ELLEN

Első lépésben készítsük elő arcbőrünket a megújulásra. Az esti arctisztítást követően használjuk a AHA hámlasztót, amelynek kulcsfontosságú összetevője, a glikólsav, más néven AHA amely az egyik legeredményesebb felszíni hámlasztó. A bőr legfelső rétegeire hatva fejti ki hámlasztó hatását. Arctisztítást követően lágyan vigyük fel, hagyjuk beszívódni, majd használatát követően vigyünk fel lágyan egy tápláló Anti-Aging arckrémet, hogy megadjuk arcbőrünk számára mindazt, amire szüksége van. Használj 10%-os AHA hámlasztót, amely megfelelően hatékony koncentráció az eredmény érdekében.

2. MÉLYRÉTEGI HIDRATÁLÁS

Második esténk szóljon a maximális hidratálásról! Az arctisztítást követően használjuk egy koncentrált hialuronsav és koffer tartalmú boostert. Ezek a hatóanyagok nem csak elősegítik a nedvességmegkötést, de felpezsdítik arcbőrünket, hogy újra élettel teli lehessen. Szintén jó választás lehet egy AZELOGLICINÁT tartalmazó mélyhidratáló, amely ez által a kivételesen hatékony, klinikailag bizonyított hatású összetevőn keresztül rugalmasabbá teszi az arcbőrt, egyenletessé varázsolja a bőrképet. A peptid tartalmú szérumok bőrfessesítő hatásúak, keresd az ARGIRELOX vagy SYN-COLL peptideket tartalmazó szérumokat.

A kíméletesen megtisztított arcbőrödbe lágyan masszírozd be a hatóanyag-szérumodat, ezzel tovább serkented a keringást, így csökkenteheted a bőr regenerációs idejét.

3. TÁPLÁLÓ KEZELÉSEK

Miután a hámlasztással eltávolítottuk az elhalt hámsejteket, majd csordultig töltöttük arcbőrünket hidratáló hatóanyagokkal, érdemes fokozott figyelmet szentelnünk a táplálásra. Egészítsük ki esti arcápolási rutinunkat egy Anti-Aging szérum maszkkal. Szérum maszk? - Igen, ez a hibrid arcápoló két termék hatékonyságát nyújtja azáltal, hogy már egyetlen éjszaka alatt látványos segítséget nyújthat a megviselt arcbőr számára. Hatóanyagai fokozzák a bőr regenerálódását, hidratáltságát, hozzásegítenek a feszes, gyönyörű arcbőrhöz, miközben csökkentik a ráncokat és enyhítik a bőrfáradtság jeleit. Keresd a tápláló organikus argánolajat és a csodálastos hidratáló damaszkuszi rózsavizet termékedben.

4. BŐRFESZESÍTÉS ÉS RAGYOGÓ ARCSZÍN

A ránctalanítás és bőrfeszesítés terén híressé vált C-vitamin egy szérumba foglalva komplex segítséget nyújt az igénybe vett arcbőrnek, ráadásul széleskörű hatása miatt az előző napok arcápolási szeánszának segítségével a bőrbe juttatott hatóanyagok effektivitását is fokozza. Válassz magas hatóanyagtartalmú, ultrakönnyed formulájú C-vitamin szérumot hialuronsavval. A szérum egyszerre támogatja a bőr megújulását, miközben Anti-Aging hatásának köszönhetően feszesíti az arcbőrt, a kontúrokat és serkenti a kollagén-termelést. Újgenerációs peptidekkel tovább nővelheted eredményességét. Mindezen túlmenően a C-vitamin segítségével látványosan élettel telivé varázsolja a megfakult arcbőrt is. Használd az arctisztítás után és a hidratáló vagy Anti-aging krémed előtt.