ÍGY ÉPÍTSD FEL ARCÁPOLÁSI RUTINODAT HA VALÓBAN LÁTHATÓ EREDMÉNYEKET SZERETNÉL ELÉRNI

ÍGY ÉPÍTSD FEL ARCÁPOLÁSI RUTINODAT HA VALÓBAN LÁTHATÓ EREDMÉNYEKET SZERETNÉL ELÉRNI

2021-11-23

3 egyszerű szabályt követve eredményesebb arcápolási rutint sajátíthatsz el.


ÍGY ÉPÍTSD FEL ARCÁPOLÁSI RUTINODAT HA VALÓBAN LÁTHATÓ EREDMÉNYEKET SZERETNÉL ELÉRNI


Az első ráncok megjelenését, illetve elmélyülését életkorbeli és életmódbeli sajátosságok okozzák. Természtes törekvésünk azonban, hogy bőrünk fiatalságát, feszességét, tónusosságát minél tovább megőrizzük, hiszen azzal, hogy elégedetten tekintünk a tükörbe, jelentősen növelni tudunk önbizalmunkat, önértékelésünket is. 

A NATICS szakértői szerint amennyiben három kulcsfontosságú lépést és a hozzá tartozó innovatív hatóanyagkészítményeket beépítjük a mindennapi arcápolásunkba, a meglévő ráncok rövid idő alatt enyhülni fognak, az újak pedig nem, vagy csak késve jelennek meg. 


1. Hámlasztás

A kémiai hámlasztás kíméletesen, ám hatékonyan oldja le különböző savakkal a bőr felső rétegét, hogy alatta fel tudjon szabadulni a friss, fiatal bőr. A folyamat eredményei azonnal látszódnak: a hegek és a ráncok már az első hámlasztást követően enyhülnek, rendszeres alkalmazásával pedig akár teljesen is eltűnhetnek. Ezzel az egy módszerrel már sokat tehetünk a bőr megújulásáért és a ráncok enyhítéséért, melyet a további két lépés csak tovább emel. 

Érdemes AHA vagy BHA alapú, természetes hámlasztókat használnunk, melyek kíméletesen, de hatékonyan segítik a bőr megújulását. Amennyiben BHA-alapú hámlasztást szeretnénk, a NATICS REDOUX 2% BHA hámlasztó az ideális választás, amely magas tisztaságú hatóanyagokat, így 2% BHA szalicilsavat és 1% Glycoint is tartalmaz, így szavatolja az intenzív póruscsökkentő és ránctalanító hatást. Azok számára pedig, akik AHA-alapú hámlasztót illesztenének arcápolási rutinjukba, az EXFOLIE 10% AHA hámlasztó az ajánlott, mely a 10% AHA glikolsav és 1% Glycoin mellett botox hatású Anti-Aging peptideket is tartalmaz a gyors és látványos hatás érdekében.

2. C-vitaminos arcápolás

A C-vitamin nagymértékben hozzájárul a bőr felső rétegeinek védelméhez, az optimális kollagéntermeléshez és a ráncok elmélyülésének megakadályozásához. Sejtkultúra-vizsgálatok kimutatták, hogy az arcápolók által bevitt C-vitamin fokozza a bőr vízmegkötő képességét, és igazolták azt is, hogy a kollagénszintézis javításával megvédheti az arcbőrt a ráncképződéstől. Erős antioxidánsként ráadásul kiszűri azokat a károsanyagokat is, amelyek szálló porként, vagy az UV-sugárzás eredményeként a ráncok elmélyülését okozzák, így a C-vitaminos arcápolók használatával a bőr megújul, szövete feszesedik. 

A NATICS C-vitaminos termékcsaládjával gyakorlatilag a teljes arcápolási rutin lefedhető. Az Érték és Minőség Nagydíjas C20 C-PEPTID szérum Botox hatású, újgenerációs ARGIRELOX peptidet is tartalmaz. A hasonló komponenseket tartalmazó, de kifejezetten a szemkörnyék érzékeny bőrére kifejlesztett C-YEUX C-vitamin + peptid szemkörnyékápoló fluiddal még magasabb szintre lehet emelni az arcápolási rutint. A reggeli és az esti arcápolási rutint a C-vitamin + peptid fluiddal ajánlott befejezni, míg a napközbeni felfrissülésre a C BOOSTER ARCPERMET ajánlott. Azok számára, akik kifejezetten intenzív Anti-Agingre vágynak, az olyan arcápolók a legjobb választások, amelyek a C-vitamint a RETINAL-lal ötvözik. Ilyen a szintén Érték és Minőség Nagydíjas Natics LA NUIT Retinal + C-vitamin szérum, amelynek alkalmazása kifejezetten az esti arcápolási rutin részeként ajánlott. A legtöbb említett C-vitaminos arcápoló a dm drogériák kínálatában is megtalálható országszerte 190 üzletben.

3. Átfogó Anti-Aging

Az intentzív anti-aging minden olyan tápanyagot és hatóanyagot biztosít az arcbőr számára, amelyből táplálkozni tud, ezáltal a bőr ellenállóbb, tónusosabb lesz, az elvékonyodó bőrrétegek pedig megerősödnek. Érdemes olyan arcápolót választani erre a célra, amely válogatott összetevőkkel biztosít célzott kezelést a fáradt, megereszkedett, stressznek kitett arcbőrnek, miközben sejtszintű ránctalanítást is kínál. Ebben segíthetnek az innovatív, Botox hatású Argirelox ránctalanító peptidek, a Syn-Coll bőrfeszesítő peptid, a C-vitamin, valamint korunk egyik leggyakrabban kutatott Anti-Aging összetevője, a retinolnál vélhetően tízszer hatékonyabb retinal, amely sejtszinten segíti elő a megújulást.

NATICS RETI-C Intenzív Retinal + C-vitamin peptid széruma, amely az érett arcbőr igényeire lett megalkotva és mely 1% retinal tartalmának köszönhetően magas szintű ránctalanítást tesz lelhetővé. A botox hatású PEPTIDE BOOSTER Super Booster 10% ARGIRELOX peptid komplexszel veszi fel a harcot a ráncok és a megereszkedett arcbőr ellen.