INCA - arcápolás egy ősi kultúra nyomán

INCA - arcápolás egy ősi kultúra nyomán

2015-11-03

inca - arcápolás egy ősi kultúra nyomán

 


FEDEZD FEL TE IS AZ INKÁK TITKÁT!

 

Peru esőerdeiben, 500-1000 m magasságban él egy növény, amelynek rendkívüli termését jótékony hatása miatt már az őslakosok is előszeretettel használtak az inkák idejében: Az inkamogyoró, avagy Sacha Inchi (hegyi mogyoró).


Az inkamogyoróból sajtolt olaj sárgás-zöldes színű, illata leginkább a frissen vágott fűre emlékeztet. Rendkívüli zsírsav-spektrummal rendelkezik. Mélyen táplálja bőrödet, fokozza a sejtekben végbemenő anyagcsere-folyamatokat és növeli ellenálló képességét. Gyulladáscsökkentő hatású és segíti a sejtregenerációt. Az inkamogyoróolaj növelheti bőröd rugalmasságát és nedvességmegtartó képességét. Az A- és E-vitamin mellett magas a fitoszterol (bőrfiziológiával rokonságban álló anyag) tartalma is, így rendkívül hatékony bőrápoló tulajdonságokkal rendelkezik!


Ezzel a csodálatos olajjal és még több kimagaslóan értékes hatóanyaggal alkottuk meg Neked az INCA SOFT és INCA RICH arcápoló krémet, hogy legmagasabb igényeidnek is eleget tudjunk tenni!


Minden hatóanyag hozzájárul ahhoz, hogy egy kivételesen hatékony arcápolót használhass nap, mint nap: a brazíliai termelőktől származó rendkívüli bőrápoló tulajdonságokkal rendelkező natúr, szűz tucumavaj, az organikus gazdálkodásból származó hidegen sajtolt homoktövisolaj, a nedvességmegkötő hyaluronsav és a mélyen ápoló Avocadin. Ezt a valóságos vitamin és hatóanyag-bombát kerekítjük le az argán- és bőrödnek megfelelő szőlőmag- vagy makadámdióolaj előnyös tulajdonságaival és az organikus Aloe vera jótékony hatásával.


Tekintsd meg Te is a Neked megfelelő INCÁ-t: