Nyerj Natics-Vöslauer ajándékcsomagot!

Nyerj Natics-Vöslauer ajándékcsomagot!

2018-11-10

Válaszd ki, hogy melyik NATICS-VÖSLAUER ajándékcsomag a kedvenced és nyerd meg!


NYERJ NATICS-VÖSLAUER AJÁNDÉKCSOMAGOT!

1. FRISS ÉS ÜDE - Pezsdítő pink grapefruit


Matt és üde arcbőrt szeretnél? Nem kell tovább keresned!

Válaszd üdítő csomagunkat, mely CLAIRE faggyúcsökkentő arcszérumunkat tartalmazza a CLINICAL szériánkból. Eredményesen mattítja arcbőrödet, miközben mélyen hidratál és Anti-aging hatást fejt ki. Használd reggel, majd este a C20 AIR szérumot, miután üdítő friss és finom illatú pink grapefruit AHA arclemosónkkal hatékonyan megtisztítottad arcbőrödet!

MY NATICS TIPP: A VÖSLAUER JUICY PINK GRAPEFRUIT ÁSVÁNYVÍZ értékes ásványi anyagokkal lát el, miközben csodásan felfrissít!


2. RAGYOGÓ ARCBŐRT SZERETNÉL? - C-vitamin és juicy citrom!


Választ C-ragyogás csomagunkat! Ez a karácsonyi összeállításunk olyan kozmetikumokat tartalmaz, amelyek segítenek, hogy arcbőröd ragyogó, friss és üde legyen!

Igazi  bőrszépítő csomag az ikonikus C20 AIR C-vitamin szérumunkkal, MY NATICS közösségtermékünkkel a Sérum Masque Hydra-C-vel egy C-vitaminos éjszakai szérum maszkkal és egy mini frissítő és felpezsdítő AHA arcelemosóval.

MY NATICS TIPP: A C-vitamin egy szuper Anti-aging fegyver, de nem csak külsőleg van előnyös hatása. Az ízletes VÖSLAUER JUICY CITROMMAL a hangulatod is üdébb lesz!

 


3. A MI KIS FEKETÉNK - Valódi antioxidáns bomba!


Válaszd a mi kis feketénket, ami egy igazi must have arcápoló csomag városi nőknek! A NOUAGE termékcsaládunk igazi kedvenc lett tavaszi bevezetése óta. A kimondottan városi öregedés elkerülésérére és a már meglévő ráncok enyhítésére kifejlesztett termékekek hatékony összetevőkkel készültek. A szérum egy valódi antioxidáns-bomba, amely világunk egyik legerősebb antioxidánsát, az astaxanthint tartalmazza. A két komponensű szérumot össze kell önteni, majd máris használhatod! Feszesítő összetevői és ránctalanító hatóanyagai titkos tippé avatják termékeink között.

MY NATICS TIPP: A vörös szőlő csordultig van töltve természetes és hatékony antioxidánsokkal amelyek belsőleg is fontosak szervezetünk optimális működéséhez. A VÖSLAUER BALANCE VÖRÖS SZŐLŐ ízvilága ugyanolyan különleges, mint arcápoló csomagunk!



4. VALÓDI RÓZSASZÍN ÁLOM - A málna, mint mennyei élmény!


Rózsaszín álom karácsonyi csomagunkat imádni fogod! Ezt a csomagunkat válaszd, ha az első ráncokra vagy érzékeny arcbőrre keresel megoldást. Kiválóan hidratálja a vízhiányos arcbőrt és fokozott ANTI-AGING hatást fejt ki. A finom és lágy illatú termékek kivételes arcápolást biztosítanak, enyhítik az idő múlásának jeleit és érzékien simogatják lelkedet is közben!


MY NATICS TIPP: Egyszerűen MUST HAVE! Hihetetlen illatok, lenyűgöző összetevők, valódi varázslatos érzés! Dőlj hátra, engedd el magad, miközben testededet és lelkedet is simogatod egy csodálatos arcápoló csomaggal, amelyben a málna finom íze kacérkodik a citrom frissességével, amit tökéletesen kiegészít minden korty VÖSLAUER BALANCE MÁLNA-CITROM ásványvizedből!

 


5. KORTALAN SZÉPSÉG - Különleges és titokzatos!

Állítsd meg az időt páratlan Anti-aging csomagunkkal! A NATICS CLINICAL szériánk hi-tech és organikus arcápolói valódi nagyágyúk az arcápolásban. Mély rétegekben feszesítik és táplálják arcbőrödet, miközben a korunk innovatív vívmányaival harcolnak az öregedés jelei ellen.

Anti-aging csomagunkat INTENSE SOFT vagy RICH Anti-Aging fluidunkal készítettük, hozzá az EXFOLIE 7% AHA hámlasztót és a szérumaink királynőjét, egy luxus mini LUMIERE ragyogás szérumot csomagoltunk. Amennyiben feszesebb, egységesebb arcbőrre vágysz válaszd ezt a csomagunkat.

MY NATICS TIPP: Arcápoló csomagunk ugyanolyan különleges élményt nyújt arcbőröd számára, mint a VÖSLAUER BALANCE CITROM-GYÖMBÉR titokzatos párosítása!