ÍGY HASZNÁLD C-VITAMIN SZÉRUMODAT

ÍGY HASZNÁLD C-VITAMIN SZÉRUMODAT

2020-02-02

Ha ezeket a tanácsokat megfogadod, akár meg is sokszorozhatod C-vitamin szérumod hatását!


ÍGY HASZNÁLD MEGFELELŐEN C-VITAMIN SZÉRUMODAT!


Zászlóstermékünk, a Natics C20 C-VITAMIN szérum megalkotása óta a legnépszerűbb termékünknek számít vásárlóink körében. Nem véltelenül: rendkívül hatékony és sokoldalúan alkalmazható készítmény, amely minden bőrtípusra használható. Feszesíti, üdévé varázsolja az arcbőrt, csökkentheti a ráncok mélységét, egységes arcbőrt kölcsönöz, halványítja a foltokat és a hegeket, egyszóval igazi Jolly Joker. 

Gyakran kérdezitek azonban, hogy miként érdemes használni a legmagasabb hatásfok elérése érdekében, éppen ezért úgy döntöttünk összeállítunk nektek egy kisokost, hogy ki tudjátok hozni C-vitaminos szérumotokból a maximumot.


1. Így készítsd fel arcbőrödet a használatára

Lágyan mosd meg az arcodat langyos vízben, a tisztításhoz használj micellás arclemosót vagy micellás vizet. Ezt követően vegyél elő egy kisméretű tiszta törülközőt, amelyet kizárólag az arcodon használsz. Itasd fel a vizet, de törekedj arra, hogy kissé nedves maradjon a bőröd. 

2. Erre figyelj használat közben

A még kissé nedves arcbőrödön oszlasd el a szérumot gyengéd mozdulatokkal, vékonyan. A szemhéjak környékén különösen óvatosan használd, ügyelj arra, hogy szembe ne kerüljön. Ha kifejezetten érzékeny arcbőröd van, azt javasoljuk, cseppents a szérumból a krémedbe és úgy vidd fel arcbőrödre. Hagyd teljesen beszívódni.

3. Ezt tedd használat után

Miután arcbőröd maradéktalanul beszívta a C20 szérum hatóanyagait, használj krémet vagy fluidot arcápolási rutinod zárásaként. Fontos, hogy a C-vitaminos szérumot ne keverd B3 vitaminnal, vagy niacinamiddal, mert egymás hatását csökkentik.


My Natics TIPPEK: Kerüld el a leggyakoribb hibákat!

Annak ellenére, hogy a legnagyobb körültekintéssel használod termékünket, elkövethetsz olyan hibákat, amelyek csökkenti a hatásfokát arcápolónknak. A leggyakoribb probléma, hogy túlságosan vastagon viszik fel az arcbőrre, ekkor akár úgy is érezhetik, hogy egy vékony réteg képződött a bőrön. Szintén nem egyszer előfordul, hogy úgynevezett rétegzős arcápolási rutinban használják és sokadik készítményként viszik fel az arcbőrre. Azt javasoljuk, hogy arctisztítás után közvetlenül használd arcbőrödön és csak azután folytasd arcápolási rutinodat, ha már maradéktalanul beszívódott. 

A C20 C-VITAMIN szérum gyakran már egyszeri használat után is érezhető hatást nyújt, hosszú távon azonban akkor fejti ki a hatását maximálisan, ha napi rendszerességgel viszed fel a bőrödre.