MATT ARCBŐRT SZERETNÉL? - ITT A MEGOLDÁS

MATT ARCBŐRT SZERETNÉL? - ITT A MEGOLDÁS

2019-03-29

Mattabb, simább és üdébb arcbőr egy lépésben!


ÍGY CSÖKKENTSD ARCBŐRÖD VEREJTÉKEZÉSÉT EGY LÉPÉSBEN!


Biztos ismered az érzést: nyáron a hőségben egyszerűen megállíthatatlanul izzad arcbőröd, fénylik, csúszik, és olajos lesz - a sminked is alig akar a helyén maradni, sőt még szeretett arckrémed sem szívódik be teljesen. A tükörben egy fénylő arc tekint vissza és nem szereted ezt a látványt! Akár még púderezni is próbálsz, de az is csak ideig-óráig mattítja bőrödet, nem nyújt valós megoldást. Így a kellemetlen és olajos érzés nap mint nap elkísér, ha tehetnéd egy csettintéssel megszabadulnál tőle.

 

TUDTAD, HOGY VAN EGY RENDKÍVÜL HATÉKONY MEGOLDÁS, AMIVEL PILLANATOK ALATT CSÖKKENTENI TUDOD ARCBŐRÖD FAGGYÚTERMELÉSÉT?

Mi a PROBLÉMA GYÖKERÉRE kínálunk megoldást egy faggyúcsökkentő szérummal, ami pont ott hat, ahol az izzadság termelődik: a pórusokon belül. Magas koncentrációban B3-vitamint, azaz niacinamidot tartalmaz, amely már a beszívódás pillanatától érezhetően csökkenti a verejték termelését. A B3-vitamin hatását tovább fokoztuk gyulladáscsökkentő cinkkel, amley - főleg ha pattanásos arcbőrtől szenvedsz -, szinte gyógyír lehet panaszodra.



MIT JELENT EZ A GYAKORLATBAN?

Azt, hogy rendelkezésedre áll egy olyan egyszerűen használható bőrápoló, amely segít enyhíteni, illetve megoldani az olajos látványt és érzetet. A CLAIRE szérumunk, amely a NATICS CLINICAL arcápolók tagja nagyon magas arányban, azaz 10%-ban tartalmazza a nicainamidot, amelyet bőrgyógyászok is előszeretettel használnak a probléma leküzdésére. Ennek a hatóanyagnak számos más jótékony hatása is van, mégpedig bizonyítottan enyhíti a hajszálráncokat, képes bőrödnek segíteni regenerálni a bőröd sejtmagjában károsodott DNS-ét és hatékony pigmentfolt-halványítóként is szolgál.

 

HOGYAN HASZNÁLJAM?

Használd reggel és/vagy este közvetlenül arcmosás és/vagy tonizálás után lehetőleg még nedves arcbőrön. Vigyél fel pár cseppet egész arcod területére, de legfőképpen a problémás zónákra, majd hagyd beszívódni. Ezután használhatod hidratáló krémedet, amely segítségével a szérum még mélyebbre szívódik be. Extra tipp: nagy hőségben keverd hidratálóddal és egy lépésben vidd fel, hogy így egy még könnyedebb arcápolóval kényeztesd bőrödet!


MIÉRT PONT EZT A SZÉRUMOT?

A NATICS CLAIRE szérum nem csak egy faggyúcsökkentő szérum, sokkal szélesebb skálán mozog a hatása: az egyedülálló mátrix formában jelen lévő hialuronsav az egyik leghatékonyabb nedvességmegkötő, amely harcol a ráncok ellen. A benne található tripeptid, amely fokozza a kollagén termelését, segít lelassítani az öregedési folyamatokat és hatékonyan stimulálja az arcbőr kollagén-termelését. Gyulladáscsökkentő hatóanyagok mellett ultrakönnyed állagával varázsol el, hiszen egy szempillantás alatt szívódik be. Így nem csak egy egyszerű receptúrán alapuló faggyúcsökkentőt szerezhetsz be, hanem sok szinten ápolhatod vele bőrödet!


TEKINTSD MEG A MEGOLDÁST!