SOS - A BŐRÖD MEGMENTŐJE

SOS - A BŐRÖD MEGMENTŐJE

2019-09-11

Ismerd meg SOS arcápolónkat, aki az egyik legjobb barátod lesz a mindennapokban!




SOS 
- A BŐR VÉSZHELYZETEIRE

Bőrünk számtalan igénybevételnek van kitéve, így védőrétege megsérülhet, ellenállóképessége meggyengülhet, amely kipirosodáshoz és gyulladásokhoz vezethet. A káros anyagok, amelyek a levegőből vagy más forrásból jutnak arcbőrünkre, allergiás reakciókat válthatnak ki, a túlzott UV sugárzástól leégünk, a nem megfelelő arcápolók használata által arcbőrünk kipirosodással, viszketéssel és hámlással jelzi, hogy bajban van.

A NATICS® SOS bőrmegújító szérum hatékony, a bőrgyógyászatban is használatos összetevőinek és biotechnológiai újgenerációs hatóanyagainak köszönhetően eredményesen segíti elő a bőr megújulását, miközben csökkenti a gyulladásokat, fokozza a sejtregenerációt és mélyebb rétegeiben is hidratálja az arcbőrt. 


GLYCOIN® - A FELTÁMADÁS VIRÁG ESSZENCIÁJA


A Glycoin® natural, vagy más néven a feltámadás virágának esszenciája az egyik legkülönlegesebb természet által nyújtott hatóanyag, mely egyedülálló revitalizáló tulajdonságai révén fokozza a lelassult sejtfolyamatokat. A sivatagi, feltámadás virága is ennek a stresszvédő molekulának köszönhetően születik újjá az esőzés ideje alatt, a Glycoin® segítségével  és reaktiválja sejtjei működését a már élettelennek tűnő növény. A szabadalmaztatott és díjnyertes hatóanyag stimulálja az öregedő sejtekben található kollagén (Procollagen-I) szintézisét, fokozza a bőr rugalmasságát, selymességét és támogatja a regenerációs tevékenységeket. Segítségével a bőr feszesebb, fiatalosabb, üdébb és ellenállóbbá válik. 

A MEGBÍZHATÓ SEGITŐ

A NATICS® SOS bőrmegújító szérum egy 100% színezék-, illat-, kőolaj-, szilikon-, paraben-, PEG- és SLS- mentes, SOS helyezetekre kifejlesztett arcápoló amelynek kivételes, összehangolt összetevői együttes erővel újítják meg arcbőrödet.

EGYEDÜLÁLLÓ HATÓANYAG-KOMPLEX

Arcápolónk számos, figyelemre méltó hatóanyagot egyesít: Revitalizáló Glycoin®  Anti-Aging és nedvességmegkötő hialuronsav, magas dózisú, bőrmegújító panthenol, gyulladáscsökkentő cink, tápláló és ápoló kékmák-olaj, nyugtató és bőrpuhító allantoin, hidratáló uborkavíz.

FEDEZD FEL SOS SZÉRUMUNKAT!