ÍGY ÉBRESZD FEL BŐRÖDET TÉLI ÁLMÁBÓL

ÍGY ÉBRESZD FEL BŐRÖDET TÉLI ÁLMÁBÓL

2019-03-02

Egyszerű, de hatékony tavaszi bőrápolási tippek


ÍGY ÉBRESZD FEL BŐRÖDET TÉLI ÁLMÁBÓL

A hosszú tél után gyakran érezhetjük azt, hogy szervezetünk lemerült: fáradékonyak vagyunk, ami bőrünkön még inkább meglátszik. A tavaszi fáradtság tehát nem csak mítosz, viszont néhány egyszerű trükkel felélénkíthetjük bőrünket, hogy aztán friss zöldségekkel és gyümölcsökkel vitaminháztartásunkat is optimalizálhassuk. 

Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat arról, miként állj át a téli arcápolásról a tavaszi rutinodra.


1. A TERMÉKVÁLASZTÁS ELSŐDLEGES SZEMPONTJAI

A hosszú tél után arcbőrünk megviseltnek tűnhet, a száraz levegő, a kinti hideg és a benti meleg dehidratálttá tehette. Most a legfontosabb, hogy hagyjuk, hogy pórusaink fellélegezzenek, arcbőrünk pedig visszanyerje természetes üdeségét. Tegyük félre a zsíros krémjeinket, használjunk könnyed arcápolókat!

Olyan készítményeket válasszunk, amelyek nem nehezítik el bőrünket. Tökéletes lehet egy magas hialuron-tartalmú termék, amely C-vitaminnal kiegészülve gondoskodik arcbőrünk egészségének helyreállításáról. Ha pedig mindehhez enyhe illatok társulnak, úgy érezhetjük magunkat, mintha egy csodás virágmezőn sétálva szívnánk magunkba a tavasz esszenciáját. Szenteljünk fokozott figyelmet a kíméletes arctisztításnak, amelyet micellás vízzel naponta a reggeli és esti rutinon kívül akár egy plusz alkalommal is elvégezhetünk. 


2. HATÓANYAGOK, AMELYEKRE OKVETLENÜL SZÜKSÉGE VAN BŐRÖDNEK

A téli extrém terhelés után bőrünket elsősorban hidratálnunk és könnyű növényi hatóanyagokkal táplálnunk kell. Ezekhez válasszunk olyan termékeket, amelyek magas koncentrátumban tartalmaznak hialuront és telítetlen zsírsavas olajokat. Különösen jó szolgálatot tehet a málnamagolaj és a ligetszépe olaj, amely esszenciálisan tartalmaz C-vitamint és mélyen tápláló E-vitamint. Ezek alkalmazásával fokozhatjuk a sejtregenerációt, így bőrünk élettel teli, feszes és maximálisan hidratált lesz. Ha pedig mindezt a panthenollal is kiegészítjük, a végeredmény selymesen lágy arcbőr lesz.

Ne feledkezzünk meg a C-vitamin fontosságáról, lehetőség szerint azonban ne csak szervezetünkbe vigyük be táplálékkiegészítők formájában, hanem megfelelő szérum segítségével arcbőrünknek is biztosítsuk L-aszkorbinsav-szükségletét. A C-vitamin az egyik első számú ANTI-AGING összetevő. Egészséges, üde színt biztosít arcbőrünknek, feszesíti kontúrjait és eredményesen csökkenti a ráncokat és regenerálja a sérült sejteket. 

 

3. EZEKET A TERMÉKEKET HASZNÁLD NAP MINT NAP

Bőrünknek mindezekre szüksége van ahhoz, hogy természetes szépségünkben tündökölhessünk. Éppen ezért minden bőrtípusra kidolgoztuk azokat a készítményeket, amelyek valóban eredményesen segítenek hozzá bőrápolási céljaink eléréséhez. 

A napunkat kezdjük a micellás arclemosókkal, hogy az éjszaka lerakódott szennyeződésektől pillanatok alatt megszabadulhassunk. Válasszunk egy könnyed, de magas hialuron tartalmú szérumot. A HYDRA-N termékcsalád minden követelménynek eleget tesz. Magas koffeintartalmú szemkörnyékápoló esszenciát is találsz a termékcsaládban, amely 2%-os koncentrációjával eredményesen segít a sötét karikák vagy táskák kezelésében.

Ezt követően válasszuk a FLUIDE SENSUEL SOFT vagy RICH hialuron fluidot, melyek kíméletes ápolást biztosítanak arcbőrünknek. Légiesen könnyű textúrájuk és finom illatuk már az első percben elvarázsol.

Este vessük be aduászunkat, a C20 szérumunkat, mely 20% tiszta L-aszkorbinsav tartalmának köszönhetően minden fenti követelménynek eleget tesz. A Natics legnépszerűbb terméke méltán érdemelte ki tavaly a GoodStuff innovációs díját, hiszen rengeteg vásárló mindennapi arcápolási rutinjának alapját jelenti.