Szuper-hatóanyag: C-vitamin

Szuper-hatóanyag: C-vitamin

2018-04-24

Szuperhatékony ANTI-AGING összetevő


Az egyik legegyszerűbb és mégis legnagyszerűbb vitaminunk a C-vitamin, vagyis más néven L-aszkorbinsav. Az köztudott, hogy a szervezetünk számára hatalmas szüksége van a pótlásra a betegségek megelőzése érdekében, azt azonban már kevesen tudják, hogy bőrünk is fokozottan igényli, különösen a változékony tavaszi időjárásban.
 
A C-vitamin egy igazi ezerarcú csodafegyver a bőrápolásban, hiszen azon túl, hogy növeli a kollagén-termelést, csökkenti a ráncok mélységét, valamint késlelteti az újabbak kialakulását. A C-vitamin azonban mindemellett csökkenti a pigment foltokat, rugalmasabbá teszi a bőrt és üdébbé, ragyogóbbá varázsolja az arcbőrt.
 
A napkárosodott, igénybe vett arcbőrre kifejezetten ajánlott a magas koncentrátumban C-vitamint tartalmazó kozmetikai termékek használata. A stressz, a helytelen életmód és a környezetszennyezés káros hatásai egyaránt megmutatkozhatnak a bőrünkön, a C-vitamin azonban hatékonyan tudja felvenni a harcot ellenük, az eredmény pedig magáért fog beszélni.
 
A C-vitamin magas koncentrátumban és megfelelő, tiszta formában látványosan rövid idő alatt kifejti hatását. Az általunk kifejlesztett C20 szérum 20% hatékony C-vitamin tartalmának köszönhetően kifejezetten a célterületen fejti ki hatását. A szérum feszesíti az arcbőrt, szebb, üdébb bőrképet eredményez, csökkenti a ráncok láthatóságát, enyhíti az aknét illetve az egyéb bőrgyulladásokat, elhalványítja a hegeket, az elszíneződéseket, valamint rendszeres használat esetén hatékonyan lép fel a hiperpigmentáció ellen.
 
Most már Te is ismered a titkot. Élsz vele?