NOUÂGE - A MODERN FÉRFI ARCÁPOLÓJA

NOUÂGE - A MODERN FÉRFI ARCÁPOLÓJA

2018-11-08


NOUÂGE - A MODERN FÉRFI ARCÁPOLÓJA


• MAXIMÁLIS VÉDELEM
• SEJTSZINTŰ REGENERÁCIÓ
• FESZESÍTÉS ÉS ANTI-AGING


A 21. századi férfi nem éri be a középszerűvel, a legjobbat akarja önmagának és arcbőrének egyaránt. Az URBAN AGING, vagyis a városi öregedés azonban valódi fenyegetést jelent az arcbőrre, hiszen a szállópor, a szmog és a levegőben lévő károsanyagok szürkévé, fakóvá teszik az arcbőrt, miközben előidézhetik a ráncok idő előtti megjelenését is. Van azonban megoldás! A NATICS® NOUÂGE Anti-Stressz és Anti-Aging fluid soft és rich változata hatékony megoldást nyújt a nagyvárosi férfiaknak a megnyerő kisugárzás és az egészséges arcbőr eléréséhez.

 

Arcápolónkat a modernkor nyújtotta tudományok maximális kihasználása mellett alkottuk meg. A természetből nyert klinikai tisztaságú, organikus hatóanyagokat tartalmazó készítményeket a biototechnológia segítéségével állítottuk elő. A NATICS® NOUÂGE Anti-Stressz és Anti-Aging fluidokban található Ectoin®, a hialuronsavval és a makadámdióból kivont természetes összetevőkkel kiegészülve valódi védőpajzsot alkot a bőr felszínén, így nyújtva maximális védelmet. A C-vitamin regenerál és üde, egységes arcbőrt biztosít, miközben hatékonyan feszesíti a szövetet és növeli a kollagén-termelést. A NOUÂGE Anti-Stressz arcápolók az érzékeny bőrűek számára is hatékony megoldást nyújtanak.

Használd reggel és este a NATICS DETOX, aktív szenet is tartalmazó arclemosónkkal a  még hatékonyabb méregtelenítés elérése érdekében! 

AZ EREDMÉNY

A NOUÂGE Anti-Stressz termékcsalád páratlan hatékonysággal védi arcbőrödet az idő múlásának jelei ellen és felsőfokú regenerációt nyújt sejtjeidnek. A bőr felszíne és képe javul, színe üdébbé válik, a ráncok enyhülnek. 

NOUÂGE - A 21. SZÁZADI FÉRFI INNOVATÍV ARCÁPOLÓJA