Szeretnénk a legjobbat adni Neked! 


Manapság annyi inger és megpróbáltatás éri bőrünket, hogy szüksége van olyan fajta ápolásra, amely hosszú távon járul hozzá egyensúlyának és egészségének megtartásához. Valószínűleg sok olyan kozmetikummal találkoztál már, amelyek elkápráztattak illatukkal, színükkel, állagukkal vagy néha gyors, látványos hatásukkal. Jól hangzó, divatos hatóanyagokat találsz bennük, de amikor megnézed az összetevők listáját, akkor látod, hogy javarészt bőrödnek vagy semleges, vagy akár ártalmas anyagokat tartalmaznak. Ezek a későbbiekben hátrányos vagy káros hatást fejthetnek ki. Bőröd egészségét szem előtt tartva  fejlesztettük ki Neked a NATICS NATURAL CARE termékcsaládot. Fáradhatatlanul kerestük a legmegfelelőbb, természetes és legjobb minőségű alapanyagokat. Receptjeink hosszú tesztelések eredményei, hogy a lehető legjobbat adhassuk Neked!

Natúr arckrémjeink, arclemosóink, testápolóink és szappanjaink természetesen ápoló és tápláló összetevőket tartalmaznak: Natúr arc- és testápolóinkban található növényi olajok és vajak hidegen sajtoltak, amelyek közül a legtöbb organikus gazdálkodásból származik. Arclemosóink és tusfürdőink természetes hatóanyagokkal és növényi eredetű tenzidekkel kíméletes módon ápolnak már a tisztítás alatt. Natúr szappanjaink hidegeljárással készültek, hogy a lehető legtöbb növényi hatóanyagot őrizzük meg bennük. Ápoló kozmetikumaink bőrödet igényének megfelelő olajokkal, hatóanyagokkal és vitaminokkal táplálják. Alapanyagaink ellenőrzött beszállítóktól származnak. Termékcsaládunkban nem találsz kőolaj-származékokat, állagjavítókat, parabeneket, mesterséges színezékeket és parfümöket, kémiai stabilizátorokat, formaldehid-származékokat, valamint PEG mentesek.

A NATICS NATURAL CARE termékcsaládunk azzal a céllal készült, hogy bőrödnek az alapoktól olyan természetes ápolást nyújtson, amelyet hosszú távon is meghálál!