SOFT vagy RICH?

SOFT vagy RICH?

2018-10-18

Hogyan válasszak helyesen arckrémet?



HOGYAN VÁLASSZAK HELYESEN ARCKRÉMET?

A kezdetektől fogva nagy figyelmet fordítunk arcbőröd szükségleteire. Mivel mindegyikünk bőre egyedi, így más-más arclemosóra, tonikra, szérumra, eszenciára, illetve arckrémre van szükségünk, hogy szépségünket a lehető legtovább megőrizzük. Natúr kozmetikumaink széles skálán mozgó, többrétű igényeknek is eleget tesznek, de ezt még egy lépéssel tovább is viszik:

Első biokozmetikai márkaként arckrémeinket a termékcsalád debütálásánál SOFT illetve RICH kategóriába sorolta. A jelölés újdonsága, hogy ugyanazon hatóanyag kompozíciójú arckrémet két kivitelben érheted el.

A két egymástól eltérő receptúrájú bázis adja egyedi arcápolási rutinodnak megfelelő alapjait, amelyek a bőrtípusok különböző tulajdonságait és igényeit figyelembe véve tartalmazzák az ápolásához szükséges eszenciális zsírsavakat, vitaminokat és hatóanyagokat megfelelő kompozícióban és koncentrációban. Így biztosítják, hogy a hatóanyag-komplekszek kívánt hatásait és előnyeit élvezni tudd, bármely bőrtípusod is legyen.

JÓ HA TUDOD: Ez a jelölés csak a hidratáló krémekre, fluidokra vonatkozik, a szérumokra nem. Legtöbb szérumunk minden bőrtípus esetén használható, majd a megfeleló krém/fluid (SOFT vagy RICH) kiválasztásával hangolható teljesen az egyedi bőr igényeire az arcápolás.


Mi a különbség a két kategória között, és melyikre van szüksége arcbőrömnek?


SOFT arcápolóink

  • könnyed textúrával és magas hatóanyag-tartalommal rendelkező arckrémek normál, zsíros, illetve kombinált bőrtípusok részére
  • könnyen beszívódó, a célzott bőrtípust megfelelően ápoló olajakkal és növényi vajakkal kifejlesztett receptúra
  • zsírsavspektruma úgy ápolja arcbőrödet, hogy nem nehezíti el azt
  • gyakran a fiatalabb bőr igényeit tükrözik vissza, de bármely korosztálynak javasolt

RICH arcápolóink

  • gazdag textúrával és magas hatóanyag-tartalommal rendelkező arckrémek száraz arcbőrre
  • könnyen beszívódó, a száraz bőrt ápoló növényi olajakat és vajakat magasabb koncentrációban tartalmazza
  • specifikus zsírsav-profilja védelmet nyújt a száraz bőr dehidratációja ellen
  • igényesebb, illetve idősebb bőr szükségleteit elégítik ki

 

Arckrémet ténylegesen megfelel-e bőröd típusának és szükségleteinek?

Szérumaink és eszenciáink további finomhangolást tesznek lehetővé, mind bőrtípus, mind korosztály függvényében, hogy egy kompromisszum nélküli, személyre szabott, hatékony és természetes arcápolás táruljon eléd.


Amennyiben tanácsra van szükséged, kérjük hívj minket a +36 20 221 2111 -es telefonszámon, vagy kattints ide, és írd meg nekünk kérdésedet.