TOP 5 NYÁRI ARCÁPOLÓNK

TOP 5 NYÁRI ARCÁPOLÓNK

2018-07-25

Ők lesznek a legjobb barátaid a kánikulában!



TOP 5 ARCÁPOLÓNK, MELYEK A LEGJOBB BARÁTAID LESZNEK A KÁNIKULÁBAN

 

1. Könnyed, mint egy harmatcsepp!

Szomjazó arcbőröd nyomtalanul issza be ezt az ultrakönnyed és kellemes illatú hialuron szérumot. A HYDRA-N L'AIR (ejtsd így: hidra-N lér) mélyen hidratál, nyugtat, a jázmin és a fehérrózsa virágvizek segítségével energiával is feltölt. PHA hámlasztót is tartalmaz, amely harcol a ráncok ellen. Kétféle hialuronsav köti meg a nedvességet, hogy bőröd tovább nem szomjazzon. Igazi aduász minden téren, nem hiányozhat a Te táskádból sem! Cseppentős kivitele könnyed adagolást tesz lehetővé, így igazi élmény lesz a használata. Itt megtalálod!


2.
A nyári szerelem!

A damaszkuszi rózsavíz és a vanília mennyei illata azonnal levesz lábadról, egyetlen pillanat elég a nyári szerelembe eséshez. Az EAU MICELLAIRE micellás arclemosónkkal egyszerű dolgod van: Csak egy könnyed törlés egy vattakorong segítségével és máris megszabadítja bőrödet a kánikula okozta ragadós érzéstől, miközben szuper módon hidratálja azt. Igazi kíméletes arctisztítást tesz lehetővé minden téren, ráadásul hiperérzékeny bőr esetén is bátran használhatod, mivel nem csak tisztít, de ápol és nyugtat is. Mini kiszerelésben is be tudod szerezni, így elfér a legkisebb női táskában is. Vigyázz, mert barátnőd garantáltan elkéri tőled! Itt megtalálod!





3. Kleopátra is ezt használta!

Könnyed állaga, 100% Aloe vera és extra hialuronsav tartalma univerzális nyári arc, dekoltázs és testápolóvá varázsolja ezt az organikus gélt. Ne vigyél magaddal több kiló kozmetikumot a nyaralásra, hanem váltsd ki mindet ezzel a sokoldalú termékkel: ALOÉ HYALURON (ejtsd: aloé hialuron) Gyermekeid testápolására is bátran használhatod, hogy aztán a napozástól kipirosodott bőrüket nyugtathasd vele. Extra tipp: borotválkozás után tökéletes választás irritált és kipattogzott bőrre; sőt, még a rovarcsípések kellemetlen tüneteinek enyhítésére is használhatod! Itt megtalálod!



4. 
Nem csak csajos, de kíméletlen is a ráncokkal!

Úgy érzed, hogy a legkönnyedebb hidratáló krémed is túl nehéz a hőségben? Itt a megoldás! FLUIDE SENSUEL hialuron fluid (ejtsd így: fluid szenzuel) - Igazi csajos és hatékony, könnyed fluid, amely nem fekszik fel úgy, mint egy arckrém, mégis tökéletesen táplálja arcbőrödet. Mesebeli, természetes illata azonnal el fog varázsolni! Hogy minden szinten eltaláld azt, amire szükséged van, két kivitelben éred el: SOFT - normál és zsíros bőrre és RICH - száraz bőrre. Titkos tipp: használd a Hydra-n L’AIR szérummal együtt - ha végképp kánikula van még felvitel előtt keverd össze őket a maximális hatás érdekében. Itt megtalálod!





5. A b
őröd ékszere!

Szeretnéd, ha a pasik utánad fordulnának? Akkor válaszd 20% C-vitamint tartalmazó C20 hialuron szérumunkat. A C-vitamin egy része liposzómákba van zárva, így csodákra képes! A nap károsította bőrre igazi gyógyír, hatékony ránctalanító, gyulladáscsökkentő és folthalványító is egyben. Kivételesen magas hatóanyag-tartalma pedig szinte borítékolja a kiváló eredményt. Mintha egy frissen facsart gyümölcslével kényeztetnéd arcbőrödet, olyan természetes ez a szérum is. A bambusz és citrom hidrolátum lenyűgözően hidratál, az E-vitamin nyugtat és leköti a szabad gyököket. koncentrált hatóanyag-tartalma 20% aszkorbinsavval nem csak meglévő ráncaidat enyhítheti, de késlelteti az újak kialakulását is! Itt megtalálod!